XnView MP - Video thumbnails not working

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
Helodia
Posts: 3
Joined: Fri Feb 14, 2020 9:04 pm

XnView MP - Video thumbnails not working

Post by Helodia » Fri Feb 14, 2020 9:19 pm

Hello,

I have XnView MP 0.95 and it does not create & show any thumbnail for video file.
Mostly MP4 files but also MOV files.
That would be really convenient to order & cleanup my photos & videos.

How to enable it ?

Thanks,
Helodia

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33337
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: XnView MP - Video thumbnails not working

Post by xnview » Mon Feb 17, 2020 1:58 pm

could you send me some samples?
Pierre.

Helodia
Posts: 3
Joined: Fri Feb 14, 2020 9:04 pm

Re: XnView MP - Video thumbnails not working

Post by Helodia » Wed Feb 26, 2020 3:08 pm

Here it is Pierre :
https://files.fm/f/75gq9m7p

I think it could be linked to the fact that I previously configured XnView with a custom size of Thumbnails. Probably not supported for videos.
But now I reverted back to standard size of thumbnails, try to rebuild thumbnail database, still not working.

Is there any other way to force rebuild the thumbnails ?

Helodia
Posts: 3
Joined: Fri Feb 14, 2020 9:04 pm

Re: XnView MP - Video thumbnails not working

Post by Helodia » Thu Jun 04, 2020 7:37 pm

Pierre, do you have an idea how to solve my problem ?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33337
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: XnView MP - Video thumbnails not working

Post by xnview » Sat Jun 06, 2020 6:17 am

Helodia wrote:
Thu Jun 04, 2020 7:37 pm
Pierre, do you have an idea how to solve my problem ?
Windows?
Pierre.

Post Reply