0.84: "Border line around picture" doesn't work

Bugs which have been reproduced by a second user or the developer

Moderator: Dreamer

Post Reply
User avatar
helmut
Posts: 8138
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

0.84: "Border line around picture" doesn't work

Post by helmut » Tue Feb 14, 2017 6:19 pm

XnView: MP 0.84
OS: Windows 10 - 64bit

After activating "Border line around picture" there is no border line around the image.

Effect: Expected functionality not available

To reproduce:
1. In Tools > Settings | View | View activate "Border line around picture", choose a colour, and confirm new settings with "OK".
2. Open an image in Viewer.
Actual behaviour (bug): The image is displayed. There is no border line around the picture.

Expected behaviour: The image is displayed. There is a border line around the picture.

vertigo
Posts: 114
Joined: Wed Feb 15, 2017 3:49 pm

Re: 0.84: "Border line around picture" doesn't work

Post by vertigo » Thu Feb 16, 2017 12:15 am

Reproduced in Win7x64. Tried loading new tabs, reloading program, tweaking the color, fullscreen - nothing worked.

User avatar
helmut
Posts: 8138
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: 0.84: "Border line around picture" doesn't work

Post by helmut » Thu Feb 16, 2017 7:47 am

vertigo wrote:Reproduced in Win7x64. Tried loading new tabs, reloading program, tweaking the color, fullscreen - nothing worked.
Thank you for reproducing. :arrow: Reproduced.

Post Reply