thumbnails for folders & background

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
flock
Posts: 10
Joined: Sat Sep 10, 2005 5:21 pm
Contact:

thumbnails for folders & background

Post by flock » Tue Nov 01, 2005 5:33 pm

using shadow and thumbnails for folders it's all ok, but using a background different from white in upper part of every thumbnails of folders a white part is visible, so it should be transparent

Image

goodbye

XnView 1.82 alpha

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33651
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: thumbnails for folders & background

Post by xnview » Tue Nov 01, 2005 5:52 pm

flock wrote:using shadow and thumbnails for folders it's all ok, but using a background different from white in upper part of every thumbnails of folders a white part is visible, so it should be transparent
Right a bug :-)
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33651
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: thumbnails for folders & background

Post by xnview » Tue Nov 01, 2005 8:15 pm

xnview wrote:
flock wrote:using shadow and thumbnails for folders it's all ok, but using a background different from white in upper part of every thumbnails of folders a white part is visible, so it should be transparent
Right a bug :-)
But you don't use "Use shadow" and use a "thumbnail back color"??
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: thumbnails for folders & background

Post by Dreamer » Tue Nov 01, 2005 9:59 pm

xnview wrote:
xnview wrote:
flock wrote:using shadow and thumbnails for folders it's all ok, but using a background different from white in upper part of every thumbnails of folders a white part is visible, so it should be transparent
Right a bug :-)
But you don't use "Use shadow" and use a "thumbnail back color"??
Yes, comfirmed here.

User avatar
helmut
Posts: 8217
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Post by helmut » Mon Feb 20, 2006 9:30 pm

Is this still an open issue in 1.82 final?

User avatar
robc
Posts: 164
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:53 pm

Post by robc » Mon Feb 20, 2006 10:31 pm

It looks to me it's OK now.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer » Tue Feb 21, 2006 1:12 am

robc wrote:It looks to me it's OK now.
Not really.

Image

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

Land in nothing---

Post by Clo » Tue Feb 21, 2006 1:17 am

—> Dreamer

:) Hello,

- Sorry, but from your thumb-nail link above I land on the subscription-page of the host, not on the image… ?

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: Land in nothing---

Post by Dreamer » Wed Feb 22, 2006 12:55 am

Clo wrote:- Sorry, but from your thumb-nail link above I land on the subscription-page of the host, not on the image… ?
Because it's not thumbnail, it's a whole screenshot. :)

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

[OT] Good joke !

Post by Clo » Wed Feb 22, 2006 3:17 am

—> Dreamer

:) Hello !

- Ah ah ! Good joke ! I expected a full board of folders as thumb-nails ! :P

- Anyway, these image-hosts are a bit :twisted: , God thank, I have personal spaces on two servers… :wink:

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

Post Reply