Search found 3 matches

by musigreg
Sat Aug 10, 2019 5:51 pm
Forum: MP - General Support
Topic: XnviewMP starting very slow
Replies: 18
Views: 3853

Re: XnviewMP starting very slow

I am an enthusiastic Xnview user. I had Xnview installed and now I am trying XnviewMP. The program looks quite good, but there is one issue: the program is starting ver, very slow indeed. I double-click a very small image (jpg, 5 KB) and it will be displayed after ~7 seconds. The old Xnview was muc...
by musigreg
Sat Jun 25, 2016 11:45 am
Forum: Closed/Resolved
Topic: Videos play automatically whether autoplay false or true
Replies: 2
Views: 866

Re: Videos play automatically whether autoplay false or true

Well, I guess I found a way to disable video playback in the preview altogether. Go to "File list > Custom filter" and uncheck the "Show in preview" box on the "Video" line. There is still a bug to fix with the autoplay, but I guess if you, like me, use another software to read the videos, then this...
by musigreg
Sat Jun 25, 2016 11:25 am
Forum: Closed/Resolved
Topic: Videos play automatically whether autoplay false or true
Replies: 2
Views: 866

Videos play automatically whether autoplay false or true

Hey there! Since last update, my videos started to play automatically. I checked the options, and everything is unchecked. I also checked the .ini file, and everything is on "false". But as you can see in this screenshot, the video starts playing on its own when it's selected. And it's really buggin...