Show Information

Ask for help and post your question on how to use XnView Classic.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
maudale
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 8:12 am

Show Information

Post by maudale » Sat Oct 23, 2010 6:36 pm

I turn on View -> Show Information. When I close and restart XnView the option is not selected. Is there an option to make this "sticky" so I don't need to set it every time I open XnView?

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

Re: Show Information

Post by Clo » Sat Oct 23, 2010 7:22 pm

:arrow: maudale

:) Hello !

• The answer is THERE :wink:
- Please, scroll to the paragraph :
[View]
ColorInfo= …

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

maudale
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 8:12 am

Re: Show Information

Post by maudale » Sat Oct 23, 2010 7:52 pm

Thanks for the fast answer. I set ColorInfo=2, but it still doesn't stay.

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

Re: Show Information

Post by Clo » Sat Oct 23, 2010 9:49 pm

:arrow: maudale

:) Again…

• It works still fine here, I checked.

- Ensure you that you changed the right used INI ! See in the Options >> System Integration.
- If so, that doesn't work till you restart XnView (because there is no Reload_INI command, unfortunately :()

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

maudale
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 8:12 am

Re: Show Information

Post by maudale » Sat Oct 23, 2010 11:45 pm

I checked, the right INI is used and I have restarted XnView. The information is shown in Full Screen, but not the Viewer.

Post Reply