Can not change "add browse with XnView to context menu"

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

sibojan
Posts: 45
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by sibojan »

Tool -- options -- System integration -- add "browse with" XnView to context menu
This option is checked all the time. It will restore to checked status after XnView restarts with manually unchecked box.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36798
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by xnview »

even with admin rights?
Pierre.
sibojan
Posts: 45
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by sibojan »

Still not working with admin mode.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36798
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by xnview »

sibojan wrote:Still not working with admin mode.
windows 10?
Pierre.
sibojan
Posts: 45
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by sibojan »

win 7
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36798
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by xnview »

sibojan wrote:win 7
and you have always the 'browse with XnView' in your context menu?
Pierre.
sibojan
Posts: 45
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by sibojan »

Yes
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36798
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by xnview »

sibojan wrote:Yes
Do you know editing Windows registry?
Pierre.
sibojan
Posts: 45
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Post by sibojan »

I know that workaround. But it should not be a problem with Xnview.