B1: Show Files in Subfolders bug

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

ckit
XnThusiast
Posts: 2451
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

B1: Show Files in Subfolders bug

Post by ckit »

Steps:
1. Open XnView in Browser mode
2. View menu -> Show Files in Subfolders
3. All images in subfolders is shown.
4. View menu -> Show Files in Subfolders (2nd time)
5. All images and subfolders are gone completely!
XnViewMP running on Windows 10 Pro x64 21H1
PhotoFiltre 11, PowerArchiver Toolkit, ShareX and Vivaldi Browser
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh »

Confirmed.
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

Bistable and buggy

Post by Clo »

:) Hello !

• Confirmed here too.

- This command works as "bistable" - that is not so bad and usual for a “Branch view”,
but it is not shown such as in the menu (it should).

- On a second action, might display again the prior thumb nails board…

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
ckit
XnThusiast
Posts: 2451
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

Fixed in Beta 2.
However, if you press Refresh after the 2nd Show Files, you have a empty pane with no files!
Choosing Refresh should reload the folder as it was at the start.
Last edited by ckit on Thu Dec 07, 2006 11:23 pm, edited 2 times in total.
XnViewMP running on Windows 10 Pro x64 21H1
PhotoFiltre 11, PowerArchiver Toolkit, ShareX and Vivaldi Browser
User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France

Post by Olivier_G »

ckit wrote:However, if you press Refresh after the 2nd Show Files, you have a empty pane with no files! Choosing Refresh should reload the folder as it was at the start.
-> Moved to New/Open.
ckit
XnThusiast
Posts: 2451
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

ckit wrote:Fixed in Beta 2.
However, if you press Refresh after the 2nd Show Files, you have a empty pane with no files!
Choosing Refresh should reload the folder as it was at the start.
Fixed in Beta 3,
although all files and folders are selected for some reason?
XnViewMP running on Windows 10 Pro x64 21H1
PhotoFiltre 11, PowerArchiver Toolkit, ShareX and Vivaldi Browser
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh »

ckit wrote:
ckit wrote:Fixed in Beta 2.
However, if you press Refresh after the 2nd Show Files, you have a empty pane with no files!
Choosing Refresh should reload the folder as it was at the start.
Fixed in Beta 3,
although all files and folders are selected for some reason?
I don't see that problem.
ckit
XnThusiast
Posts: 2451
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

Ok my steps:

- Open XnView in Browser mode
- Move to a folder that has other folders with images in them
- View menu -> Show Files in Subfolders
- View menu -> Refresh
- All folders and files are selected!
XnViewMP running on Windows 10 Pro x64 21H1
PhotoFiltre 11, PowerArchiver Toolkit, ShareX and Vivaldi Browser
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36866
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Post by xnview »

ckit wrote:Ok my steps:

- Open XnView in Browser mode
- Move to a folder that has other folders with images in them
- View menu -> Show Files in Subfolders
- View menu -> Refresh
- All folders and files are selected!
Can't reproduce it, never selected....
Pierre.
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh »

ckit wrote:Ok my steps:

- Open XnView in Browser mode
- Move to a folder that has other folders with images in them
- View menu -> Show Files in Subfolders
- View menu -> Refresh
- All folders and files are selected!
It occurs with:
[x]Automatically select new files.
Last edited by marsh on Fri Dec 08, 2006 1:41 pm, edited 1 time in total.
ckit
XnThusiast
Posts: 2451
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

Strange, I can reproduce it on my other Win2000 Pro SP4 machine too.

Thank you, marsh that fixed it :)
Closed.
XnViewMP running on Windows 10 Pro x64 21H1
PhotoFiltre 11, PowerArchiver Toolkit, ShareX and Vivaldi Browser