Drag and drop doesn't work from one xnview to another

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Drag and drop doesn't work from one xnview to another

Post by Dreamer » Sat Jan 23, 2010 5:02 pm

When I drag multiple selected files (dragging and holding Ctrl to copy) from one xnview window to another (from browser to browser) - over the folder thumbnail, the file is opened in the second xnview instance instead, it's not copied to desired folder.

Edit: Sometimes it works good, the same xnview windows, same options, same paths, folders, files, very strange. To reproduce try to switch between several applications (xnview1, xnview2, web browser, file namager/explorer).

XnView 1.97, Windows Vista SP2.
Dreamer

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31747
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Drag and drop doesn't work from one xnview to another

Post by xnview » Fri Feb 19, 2010 1:55 pm

I can't reproduce :-(
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: Drag and drop doesn't work from one xnview to another

Post by Dreamer » Sun Feb 21, 2010 1:47 am

Strange, try this:

- first instance - thumb & labels view
- second instance - same view, same disk
- select 2 files in first window
- drag these files and drop them over the empty folder in second instance
= the files are opened in the second instance in viewer
Dreamer

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31747
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Drag and drop doesn't work from one xnview to another

Post by xnview » Mon Feb 22, 2010 3:14 am

Dreamer wrote:- drag these files and drop them over the empty folder in second instance
Right if you drop it on a folder!
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: Drag and drop doesn't work from one xnview to another

Post by Dreamer » Fri Feb 26, 2010 10:03 pm

Fixed in v1.97.1, thanks, Pierre.

Closed.
Dreamer

Post Reply