label setting lost

Bugs and Issues in 1.82 Test versions which have been fixed and verified as resolved.

Moderators: XnTriq, xnview

Locked
flock
Posts: 10
Joined: Sat Sep 10, 2005 5:21 pm
Contact:

label setting lost

Post by flock »

copying my XnView 1.80.3 setup in 1.82 alpha I lost the "labels"; I use this setup in 1.80.3 (picture), in 1.82 alpha I see only the filename

Image

goodbye

XnView 1.82 alpha
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34364
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: label setting lost

Post by xnview »

flock wrote:copying my XnView 1.80.3 setup in 1.82 alpha I lost the "labels"; I use this setup in 1.80.3 (picture), in 1.82 alpha I see only the filename
You means keep your .ini? If so could send me it?
Pierre.
flock
Posts: 10
Joined: Sat Sep 10, 2005 5:21 pm
Contact:

Post by flock »

sorry! I misenderstood your reply... :(

anyway...

at the beginning I think the labels are not correctly imported from old xnview.ini file, now after some deep tests (also with a "fresh" installation without xnview.ini) I cannot see any labels; I see only the filename like in the picture below

Image

goodbye :)

thanks for the promp reply
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34364
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview »

flock wrote:sorry! I misenderstood your reply... :(

anyway...

at the beginning I think the labels are not correctly imported from old xnview.ini file, now after some deep tests (also with a "fresh" installation without xnview.ini) I cannot see any labels; I see only the filename like in the picture below

goodbye :)

thanks for the promp reply
In the .ini sent, you have only one label (file size), so it's normal

And now you have types of views, "Thumbnails" and "Thumbnails & Labels". (Menu item "View > View as > ...")
Pierre.
Locked