RC1: Label with comments not displayed

Bugs and Issues in 1.82 Test versions which have been fixed and verified as resolved.

Moderators: XnTriq, xnview

Locked
Dirk
Posts: 47
Joined: Wed Sep 07, 2005 9:43 am
Location: Central Franconia

RC1: Label with comments not displayed

Post by Dirk »

Sometimes comment labels are empty in the browser view - but they exists!

Dirk
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34423
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: RC1: Label with comments not displayed

Post by xnview »

Dirk wrote:Sometimes comment labels are empty in the browser view - but they exists!
Please send me a sample?
Pierre.
Dirk
Posts: 47
Joined: Wed Sep 07, 2005 9:43 am
Location: Central Franconia

RC1: Label with comments not displayed

Post by Dirk »

Hi Pierre

sorry - I'm at work and made only a short test. This test was not very meaningful.

E.g. if I use "set comment" or "Copy IPTC caption to comment" then labels with comments are displayed. Then e.g. close XNView and start XNView - all comments are not shown. Rarely comments displayed.

I could send you a sample!

bye Dirk
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34423
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: RC1: Label with comments not displayed

Post by xnview »

Dirk wrote:Hi Pierre

sorry - I'm at work and made only a short test. This test was not very meaningful.

E.g. if I use "set comment" or "Copy IPTC caption to comment" then labels with comments are displayed. Then e.g. close XNView and start XNView - all comments are not shown. Rarely comments displayed.

I could send you a sample!
Do you have enabled the cache?
Pierre.
Dirk
Posts: 47
Joined: Wed Sep 07, 2005 9:43 am
Location: Central Franconia

Cache problem?

Post by Dirk »

Hi pierre,

yes - it was enabled. Now I disabled the cache and at the moment I can't produce this bug. Therefore it seems to be a cache problem!?

Dirk
Dirk
Posts: 47
Joined: Wed Sep 07, 2005 9:43 am
Location: Central Franconia

Fixed

Post by Dirk »

I could NOT reproduce it - seems to be fixed. :bugfixed:
Locked