0.83: Crash at start with win10 build 14965

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
dslava
Posts: 2
Joined: Fri Nov 18, 2016 6:28 pm

0.83: Crash at start with win10 build 14965

Post by dslava » Fri Nov 18, 2016 6:34 pm

Hello.

I've checked it at my 2 computers (win 10 x64 and x86 - build number 14965 - insider preview) - xnviewmp just crashes at start.
There was no problem with previous windows build - also there is no problem with xnview (not MP) app.

I've sent crash reports with your build in Kolor Crash Reporter

Best regards!

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32078
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.83: Crash at start with win10 build 14965

Post by xnview » Sat Nov 19, 2016 8:30 am

dslava wrote: I've sent crash reports with your build in Kolor Crash Reporter
could you send crash reports and put your username or email?
Pierre.

dslava
Posts: 2
Joined: Fri Nov 18, 2016 6:28 pm

Re: 0.83: Crash at start with win10 build 14965

Post by dslava » Sat Nov 19, 2016 2:47 pm

Hello again!

Just sent it.
It's the same email as this one in forum.

Thanks!

PS. I've also tried previous 0.82 version (had it at my computer) - it's also crashes. (

User avatar
helmut
Posts: 8174
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: 0.83: Crash at start with win10 build 14965

Post by helmut » Mon Dec 19, 2016 5:15 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.84 beta 3. Could you please try and confirm the bug fix, dslava?

Post Reply