1.3.1 - Tags clearing after an operation does not work anymore

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderators: XnTriq, helmut, xnview, Dreamer

brazenvoid
Posts: 31
Joined: Sun Feb 14, 2016 1:02 pm
Location: Islamabad, Pakistan

1.3.1 - Tags clearing after an operation does not work anymore

Post by brazenvoid »

Simply, tag options set to clear after an operation, do not clear them.

The following STR can be followed to easily reproduce this bug:

1. Set tag selection to clear after an operation in options: Browser > Tag
2. Tag two or more images in the browser (so, which selection to use dialogue for operation appears)
3. Move the image to some other folder using move to and using tags selection
4. You can now use the show all tagged images view to see that the tags have not cleared after the move operation

An erratic scenario I encountered afterwards:

- You can try moving the files again to some other folder but this will not work, even the use which selection dialogue will not appear as if there are no tagged images. There will also be no error.
- You can move the files only by going to some other folder. But a second attempt from that folder will again fail with no error.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 39392
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 1.3.1 - Tags clearing after an operation does not work anymore

Post by xnview »

are you sure that it worked before??

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 39392
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 1.3.1 - Tags clearing after an operation does not work anymore

Post by xnview »

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 1.4.0. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.