Thumbnail labels are always black

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, xnview

lphilpot
Posts: 2
Joined: Wed Oct 05, 2016 2:49 am

Thumbnail labels are always black

Postby lphilpot » Sun Sep 17, 2017 8:00 pm

XnView MP Linux
Version 0.87 64bits (Sep 5 2017)
Libformat version 7.10
Xubuntu 16.04 LTS

I'm using the Fusion Dark theme and until just lately it's been fine. A few days ago, all my thumbnail labels turned black. They're set to white on black, but nothing I do will make them appear in any color than black. I've lightened the thumbnail cell color to a medium grey so I can read them, but that's only a temporary workaround.

I'm getting frequentOS/app updates from Ubunutu, etc., so yes it's updated on a regular basis, but I've been at 0.87 since before this started. I'm not sure what UI toolkit XnView uses in my case (QT, GTK, etc.), but I guess it's possible a config file could've been touched (although I didn't do it explicitly).

Otherwise, everything is perfectly functional. Any idea of what's causing this?

Thanks!

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28041
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Thumbnail labels are always black

Postby xnview » Mon Sep 18, 2017 8:27 am

XnView use QT, you have not changed your settings?
Pierre.

lphilpot
Posts: 2
Joined: Wed Oct 05, 2016 2:49 am

Re: Thumbnail labels are always black

Postby lphilpot » Thu Sep 21, 2017 1:54 am

Not that I know of. Since leaving KDE for Xfce, I have very few programs using QT and I've not specifically changed anything.


Return to “MP - General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests