New problem- Unable to load thumbnails in directory

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, helmut, xnview

michaelhames
Posts: 2
Joined: Fri Nov 18, 2022 11:28 pm

New problem- Unable to load thumbnails in directory

Post by michaelhames »

Hello friends,

I have a new problem in Xnview that just happened all of a sudden without warning. I am on a Mac and for some reason now when I am trying to view thumbnails inside of a folder they will not load. Also when I click on File and then Open if I browse to the directory I can see the images in there but I cannot click on them like they are grayed out.

It is basically useless now as I cannot load images.

Anyone have any tips I can try? I am running Mac OS 13.0.1 and I have uninstalled and reinstalled the latest version of Xnview twice now with the same result.


Thanks so much!
Michael
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38830
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: New problem- Unable to load thumbnails in directory

Post by xnview »

is it not a privacy problem?? check in MacOS>Privacy
Pierre.
michaelhames
Posts: 2
Joined: Fri Nov 18, 2022 11:28 pm

Re: New problem- Unable to load thumbnails in directory

Post by michaelhames »

I am still kind of new to Mac so this may have been the problem. I needed to use my computer so I went ahead and did a clean install and everything seems to be working now. It was weird because it was random and out of the blue. Thanks for your tip!