0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
User avatar
miki
Posts: 17
Joined: Wed Oct 04, 2017 2:40 pm
Contact:

0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Post by miki »

XnView: MP 0.88 - 64 bit
OS: Windows 10 - 64bit

The toggle state of the Show information button (cmd_showInfo) in the viewer toolbar gets out of sync.

Effect: The Show information button appears to be toggled on, but the info panel is not there, especially after getting from fullscreen mode. On the other side, when opening a picture from browser, the info panel is visible, but the toggle button is off.

To reproduce:
1. Place Show Information button (cmd_showInfo) to the viewer toolbar.
2. Toggle the button on to display info.
3. Go to fullscreen and return... the info panel disappears while the button is still toggled on.
4. Or open a picture from the browser and the button toggle state can get out of sync as well.

Actual behaviour (bug): The toggle state of the Show information button gets out of sync.

Expected behaviour: The toggle state should correspond the info panel visibility
Miki Proxima (meshlogic)
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34074
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Post by xnview »

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34074
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Post by xnview »

See issue for current status and some details. I'll post here once the problem has been fixed.
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34074
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Post by xnview »

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.90. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.
User avatar
miki
Posts: 17
Joined: Wed Oct 04, 2017 2:40 pm
Contact:

Re: 0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Post by miki »

I have tried 0.90 beta 1, but the Show information toggle button still doesn't work consistently for me:

1. I open an image in the viewer (from the browser) and toggle the Show information on.
2. I close the image and open it again. Then, the info is displayed, but the toolbar button is toggled off.
Miki Proxima (meshlogic)
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34074
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.88: Strange behavior of the Show information toggle button

Post by xnview »

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.91. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.
Post Reply