Action : assign category with parent keywords.

*** Please report new bugs here! ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
User avatar
michel038
Posts: 360
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:18 am
Location: France

Action : assign category with parent keywords.

Post by michel038 » Mon May 28, 2018 12:07 pm

In categories panel, I can tune "Search mode" OK.

Then I choose "action, Assign category"
it works fine, but the option "automatically apply parent keywords" doesn't operate ... (in Tools, settings, metadata)

User avatar
michel038
Posts: 360
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:18 am
Location: France

Re: Action : assign category with parent keywords.

Post by michel038 » Fri Mar 15, 2019 5:09 pm

Up, for this small bug.

"Action, Assign category" is selected in categories panel

I have a lot of categories, so I don't diplay the whole tree, and I often use the search field in categories panel.

but with this method, parent keywords are not assigned , even if this option is enabled in settings ...

jadO
Posts: 413
Joined: Wed Apr 29, 2015 6:36 am

Re: Action : assign category with parent keywords.

Post by jadO » Mon Mar 18, 2019 6:08 am

I tried and can confirm.
It works via category sets. Furthermore also not working is CTRL + Click for only one category. In category sets it always assignes the parent keyword(s) when this setting is set.

Post Reply