1.90 : Blank screen after deleting pic in fullscreen mode

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
iycgtptyarvg
Posts: 81
Joined: Wed Jan 24, 2007 3:59 pm
Location: The Netherlands

1.90 : Blank screen after deleting pic in fullscreen mode

Post by iycgtptyarvg »

After you delete a picture in fullscreen mode you get a blank screen instead of the next picture. This is new (didn't happen in RC2).

Can someone supply me a link to the RC2 XnView.exe so I can use that instead?
Thx.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34704
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 1.90 : Blank screen after deleting pic in fullscreen mod

Post by xnview »

iycgtptyarvg wrote:After you delete a picture in fullscreen mode you get a blank screen instead of the next picture. This is new (didn't happen in RC2).

Can someone supply me a link to the RC2 XnView.exe so I can use that instead?
Thx.
Is it with the final 1.90??
Pierre.
iycgtptyarvg
Posts: 81
Joined: Wed Jan 24, 2007 3:59 pm
Location: The Netherlands

Re: 1.90 : Blank screen after deleting pic in fullscreen mod

Post by iycgtptyarvg »

xnview wrote:Is it with the final 1.90??
Yes, it is.

To reproduce:
- Double click a picture in the browser (to go to fullscreen).
- Press <DEL>

The screen remains blank.

PS
When pressing <F2> to rename the 'blank screen' it shows the name of the correct (read: next) picture.

PPS
If I first go to 'Viewer' mode and then to fullscreen mode, the bug doesn't occur.
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer »

Couldn't confirm.

Moved to bug reports.
Dreamer
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

Not confirmed

Post by Clo »

:) Hello !

• I cannot confirm as long as there are¦is some pic¦s file¦s in the folder.

- Here, I get the next file, as it should.

- When deleting the last file, I get a short blank effect (not the whole screen, ½ second) but I guess it's normal,
since there is nothing more to display…

- I tested with FS >> View and FS >> Browser as well, same result.

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
Guest

Post by Guest »

Maybe it's a combination of settings which cause this to happen for me. Here is my XnView.ini file :
http://rapidshare.com/files/14337418/xnview.ini.html

Could you create a link to your settings file so I can check whether they work for me?
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh »

You have not checked Options... File list>Images>[x]Show in preview column. Browser's fullscreen is a preview function.
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

Small ZIP

Post by Clo »

:) Hi !

• You can get my INI file HERE as a small ZIP archive…

• Hoping this helps.

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34704
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview »

marsh wrote:You have not checked Options... File list>Images>[x]Show in preview column. Browser's fullscreen is a preview function.
Yes, it's a problem with this option... I'll fix it in a 1.90.1
Pierre.
iycgtptyarvg
Posts: 81
Joined: Wed Jan 24, 2007 3:59 pm
Location: The Netherlands

Post by iycgtptyarvg »

marsh wrote:You have not checked Options... File list>Images>[x]Show in preview column. Browser's fullscreen is a preview function.
Yes! That fixed it for me!

I would never have guessed they were related!

Thx
Post Reply