Companion files don't copy?

*** Please report new bugs here! ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
mcbrx
Posts: 14
Joined: Mon Nov 06, 2017 1:03 pm

Companion files don't copy?

Post by mcbrx » Wed Jul 31, 2019 12:08 am

Hi,

Companion files are copy with "Copy" (or Drag&Drop), but not with "Copy to..."?
Is it wanted like that or is this an bug?

BTW, is there an Placeholder, similar to {raw}, {ext}, but only for Filename?
I want to copy a companion file eg "P001234_dxo.jpg", the RAW is "P001234.orf"..

Thanks!

(XnViewMP 0.93)

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31372
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Companion files don't copy?

Post by xnview » Wed Aug 07, 2019 2:28 pm

mcbrx wrote:
Wed Jul 31, 2019 12:08 am
Companion files are copy with "Copy" (or Drag&Drop), but not with "Copy to..."?
Is it wanted like that or is this an bug?
sorry but could you describe the problem more?
Pierre.

mcbrx
Posts: 14
Joined: Mon Nov 06, 2017 1:03 pm

Re: Companion files don't copy?

Post by mcbrx » Mon Aug 12, 2019 9:28 pm

Hi,
I'll try to explain that more exactly.

I have for example 3 Files: "P001234.ORF", "P001234.ORF.DOP" and "P001234.XMP".
{raw} {ext}.xmp;xmp
{raw} {ext}.dop;dop

When i copy (or move) the primary file "P001234.ORF" with Drag&Drop or with the context menu with "Copy", then everything works fine.
The primary file and the 2 companions were copied (or moved).

But when i use the context menu commands "Copy to..." or "Move to...", then it does not work (And yes, that's a difference!).
Only the primary file is copied (or moved).

Thanks!

Post Reply