titleBarTemplate does not display Exif or Iptc in 99.6

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

jlrjlr
Posts: 4
Joined: Sat Aug 31, 2019 2:27 pm

titleBarTemplate does not display Exif or Iptc in 99.6

Post by jlrjlr »

Hello

I have this setting for the title bar
titleBarTemplate={Filename} Le {EXIF:Date Taken [Y-m-d ]} \xe0 {IPTC:Sublocation} Avec {IPTC:Keywords}

it displays as expected with XnView MP 97.1 (with windows 10 on jpg files)

But with XnView MP 99.6 only le token {Filename} is expanded the 3 others are left blank
that gives "Myimage.jpg Le à Avec"

I did not notice precisely the version when this appears but at least 3 or 4 before 99.6, could be a year old.

It is a very minor item but if it can help you to improve this superb XnView it is my pleasure.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36821
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: titleBarTemplate does not display Exif or Iptc in 99.6

Post by xnview »

it works here, so please send me a file that doesn't work..
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36821
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: titleBarTemplate does not display Exif or Iptc in 99.6

Post by xnview »

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36821
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: titleBarTemplate does not display Exif or Iptc in 99.6

Post by xnview »

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.99.7. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.