Error when browsing specific folder

Ask for help and post your question on how to use XnView Classic.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
cristobal
Posts: 4
Joined: Thu Jan 19, 2006 11:20 am

Error when browsing specific folder

Post by cristobal » Thu Jan 19, 2006 11:55 am

I have been using xnview (minimal edition, or whatever it's called) for more than a year, and I was about to declare it my all-time favourite, when...
_________________________

AppName: xnview.exe AppVer: 1.80.0.0 ModName: xnview.exe
ModVer: 1.80.0.0 Offset: 001621a4
_________________________

... this is the error report I keep getting whenever I try to open a - specific - new folder, with some 100 or so pics. I downloaded & installed all the plugins available, but no success.

OS: w-xp sp2, with all the latest updates installed 8)
reminder for smokers:
it's not the cough that carries you off
it's the coffin they carry you off in

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Thu Jan 19, 2006 12:00 pm

Download latest beta version (RC1) from New/Open forum (first topic) and check again.

If you don't feel like running beta software, download latest official version, ie. 1.80.3 and try it.

X.

User avatar
cristobal
Posts: 4
Joined: Thu Jan 19, 2006 11:20 am

Post by cristobal » Thu Jan 19, 2006 12:24 pm

Xyzzy wrote:Download latest beta version (RC1) from New/Open forum (first topic) and check again.

If you don't feel like running beta software, download latest official version, ie. 1.80.3 and try it.

X.
thanks, but I already HAVE that version (1.80.3) installed :(
reminder for smokers:
it's not the cough that carries you off
it's the coffin they carry you off in

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Thu Jan 19, 2006 12:26 pm

So please try with RC1 or wait till 1.82 release. Maybe your problem has already been solved there.

X.

User avatar
cristobal
Posts: 4
Joined: Thu Jan 19, 2006 11:20 am

Post by cristobal » Thu Jan 19, 2006 12:44 pm

Xyzzy wrote:So please try with RC1 or wait till 1.82 release. Maybe your problem has already been solved there.

X.
I did as you suggested, & installed the RC1, but the problem remains: as soon as I open the folder in question in thumbnails, the same report appears after showing some 3 or 4 thumbnails... :(

let's wait for the official release... thnx again :!:
reminder for smokers:
it's not the cough that carries you off
it's the coffin they carry you off in

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Thu Jan 19, 2006 12:51 pm

Probably a broken file makes XnView crash. Could you determine the file crashing XnView and send it to Pierre (author)? If the file is too big for e-mail, you can use file-hosting service, like rapidshare.de

Please verify also if file opens OK in another software.

X

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Thu Jan 19, 2006 6:24 pm

I got the file, thank you cristobal.
I created bug report here:
http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?t=4857

X.

Post Reply