Search found 24 matches

by stussy
Fri May 27, 2016 6:50 am
Forum: Classic - General Support
Topic: UNC not working any longer
Replies: 2
Views: 347

Re: UNC not working any longer

Hi Pierre, thank you, then it is our server that is causing this problem. We had a server crash last week and the IT changed something. I don't know what exactly they changed, but they will fix it. So xnview is working fine :)
by stussy
Thu May 26, 2016 9:03 am
Forum: Classic - General Support
Topic: UNC not working any longer
Replies: 2
Views: 347

UNC not working any longer

Hello, I dont know what happened. Since the last update the "expand UNC folder tree" is not working any longer ( windows 7 ). I didn't change my xnview.ini file? the variable ExpandUNC=1 is still in the ini file. Could it be that the problem is not xnview but our server?
by stussy
Sun Aug 02, 2015 6:16 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV files!?
Replies: 15
Views: 5337

Re: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV fil

perhaps time to reinstall windows :/ never had this problem before.

thanks
by stussy
Sun Aug 02, 2015 2:00 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV files!?
Replies: 15
Views: 5337

Re: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV fil

OK, the UAC was at the highest level on my account
by stussy
Sun Aug 02, 2015 12:23 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV files!?
Replies: 15
Views: 5337

Re: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV fil

OK, I tried this. When start xnview.exe I don't get any video thumbnails at all. But when I start xnview as an Admin (I have two accounts) I get Thumbs from avi (divx) but not from mp4 files. I just checked my windows settings. Normally I am log on as a User, HomeUser. Does it help? thanks
by stussy
Sun Aug 02, 2015 11:09 am
Forum: Classic - General Support
Topic: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV files!?
Replies: 15
Views: 5337

Re: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV fil

Yes, xnview was closed when I edited the xnview.ini. I also double checked if it is the right ini file
by stussy
Sun Aug 02, 2015 10:21 am
Forum: Classic - General Support
Topic: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV files!?
Replies: 15
Views: 5337

Re: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV fil

thanks for your reply :) I added: VideoFormat=3 VideoFrame=1 VideoFramePercent=50 VideoPlayBar=1 and I downloaded the suggest files (ffmpeg.exe, pthreadGC2.dll) Now I am getting thumbnails again, but always the first frame is used. I got the latest update of xnview :| The last years I never used (ff...
by stussy
Sun Aug 02, 2015 10:18 am
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails for video :(
Replies: 39
Views: 9184

Re: no thumbnails for video :(

I got the same problem here :/
by stussy
Sun Aug 02, 2015 9:59 am
Forum: Classic - General Support
Topic: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV files!?
Replies: 15
Views: 5337

Re: XnView does not show Thumbnails for MP4, AVI and FLV fil

amazing, 3 years later I got the same problem. I tried everything I could find. Installing codec packs etc. Nothing worked out. I don't know what I did, de-installed whatever, suddenly xnview is not showing preview thumps for avi, mp4 files anylonger. Only wmv is still working :x really frustraring....
by stussy
Wed Jul 31, 2013 12:41 pm
Forum: New
Topic: 0.53: Bug in settings for xnview.ini
Replies: 14
Views: 1274

Re: 0.53: Bug in settings for xnview.ini

I used the setup version, but the rest I cant remember. I guess everything else was default during the installation.
by stussy
Wed Jul 17, 2013 7:23 pm
Forum: New
Topic: 0.53: Bug in settings for xnview.ini
Replies: 14
Views: 1274

Re: 0.53: Bug in settings for xnview.ini

Hello, both versions (64+32bit) where installed in the default Program folder like "C:\Program Files (x86)\XnViewMP" or "C:\Program Files\XnViewMP".

cheers

Flo
by stussy
Tue Jul 16, 2013 10:20 am
Forum: New
Topic: 0.53: Bug in settings for xnview.ini
Replies: 14
Views: 1274

Re: 0.53: Bug in settings for xnview.ini

1. When "Program Folder" is the default location it was Program Folder.
2. Right, it happens when I close the dialog box
by stussy
Mon Jul 15, 2013 7:20 pm
Forum: New
Topic: 0.53: Bug in settings for xnview.ini
Replies: 14
Views: 1274

Re: 0.53: Bug in settings for xnview.ini

No, I wanted to change to path to User (system) and yes, I only changed the path of the *.ini file. Strange Windows :)
by stussy
Sat Jul 13, 2013 10:12 am
Forum: New
Topic: 0.53: Bug in settings for xnview.ini
Replies: 14
Views: 1274

Re: 0.53: Bug in settings for xnview.ini

I have the same problem with Version 0.60 on Windows7 x64 with all updates installed. I tried the 32bit and 64bit Version. I change the Theme color, start again and I get the default theme. Then I want to change the path of where XnView MP saves the settings, as soon as I close the dialog, it crashe...
by stussy
Tue Jul 10, 2012 12:56 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: network folder tree
Replies: 2
Views: 593

Re: network folder tree

damn, I have forgotten to check my post :) wow !! great !! I love this tool :D

thanks a lot !!

cheers

Florian