Search found 78 matches

by iycgtptyarvg
Sun Oct 24, 2010 7:57 pm
Forum: Customization
Topic: XnView Tweak UI
Replies: 29
Views: 24969

Re: XnView Tweak UI

I did, but that one only has a beta from January. Isn't there a proper release version?
by iycgtptyarvg
Sun Oct 24, 2010 4:34 pm
Forum: Customization
Topic: XnView Tweak UI
Replies: 29
Views: 24969

Re: XnView Tweak UI

Oh man, this app is great.

Where can I find the latest version?
by iycgtptyarvg
Sun Apr 25, 2010 4:00 pm
Forum: Classic - Suggestions
Topic: Pre-cache thumbnails
Replies: 1
Views: 375

Pre-cache thumbnails

Request: I would like to be able to pre-cache directories. Circumstances: I weekly download comic book packs. After unpacking the *.cbr files I generally have about 100 directories with 25 pictures each. When I then start using XnView, for every directory I have to wait a couple of seconds to create...
by iycgtptyarvg
Tue Apr 20, 2010 3:00 pm
Forum: GFL SDK
Topic: Save JPEG in fixed file size
Replies: 6
Views: 2469

Re: Save JPEG in fixed file size

What I do is the following: Set the initial quality to 90% and picture size to 100% while(pic_size > wanted_size) quality -= 5% picture size -= 10% So, the iterations go like this (quality, pic size): 1. 90%, 100% 2. 85%, 90% 3. 80%, 80% 4. 75%, 70% 5. 70%, 60% ... Of course, if you only want to cha...
by iycgtptyarvg
Thu Mar 18, 2010 2:25 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: [1.97.2] : Can't start on Win 7 (missing DLL)
Replies: 3
Views: 805

Re: [1.97.2] : Can't start on Win 7 (missing DLL)

I didn't have 'OpenExr' plugin. But, after deleting the 'IlmImf' plugin it worked.

Thanks.
by iycgtptyarvg
Thu Mar 18, 2010 1:12 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: [1.97.2] : Can't start on Win 7 (missing DLL)
Replies: 3
Views: 805

[1.97.2] : Can't start on Win 7 (missing DLL)

I just installed XnView v1.97.2, and on startup I get this error message:
xnview.exe - System Error

The program can't start because MSVCP71.dll is missing from your
computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
Please help.
by iycgtptyarvg
Thu Aug 13, 2009 7:22 am
Forum: GFL SDK
Topic: GFL SDK v3.11 alpha/beta/rc/stable?
Replies: 2
Views: 838

Re: GFL SDK v3.11 alpha/beta/rc/stable?

OK, great Pierre. I'll use this one then.

Many thanks for your efforts... it's highly appreciated.
by iycgtptyarvg
Tue Jul 21, 2009 8:30 am
Forum: GFL SDK
Topic: Documentation for newbie
Replies: 2
Views: 933

Re: Documentation for newbie

Just look in the directories of the GflSdk. There are examples there.
by iycgtptyarvg
Fri Jul 10, 2009 7:32 am
Forum: GFL SDK
Topic: GFL SDK v3.11 alpha/beta/rc/stable?
Replies: 2
Views: 838

GFL SDK v3.11 alpha/beta/rc/stable?

Dear Pierre,

What is the status of v3.11 of the SDK?
Is it alpha or beta or RC or stable? Please inform.

Also, the 'WhatsNew.txt' file refers to v3.0.5 instead of v3.11.

Thank you,

Sander
by iycgtptyarvg
Sat May 09, 2009 9:10 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: Directories containing the 'ë' character not displayed
Replies: 5
Views: 414

Re: Directories containing the 'ë' character not displayed

Ok, I tested it with XnView MP. It works! http://i271.photobucket.com/albums/jj149/iycgtptyarvg/XnViewCharBug3.png To be honest I didn't even know about the existence of XnView MP (Multi-Processing?). It's great to know there will be proper Unicode support. Especially support for multi-processors is...
by iycgtptyarvg
Sat May 09, 2009 4:15 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: Directories containing the 'ë' character not displayed
Replies: 5
Views: 414

Re: Directories containing the 'ë' character not displayed

I'm not sure which font it is, but it's a standard Windows font (WinXp SP3 English version). I don't have any special fonts or themes installed. See the screenshots below. In XnView, the word 'Feëerieken' is split in a strange way. Also, I cannot select the directory in XnView. In Explorer (other sc...
by iycgtptyarvg
Sat May 09, 2009 1:03 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: Directories containing the 'ë' character not displayed
Replies: 5
Views: 414

Directories containing the 'ë' character not displayed

As stated, any directory containing the letter ' ë ' doesn't work in XnView. This letter is a common letter in Dutch (Netherlands).
I haven't tested any other characters with accents, but fixing this bug will probably mean you fix all these letters.

Thanks.
by iycgtptyarvg
Tue Feb 10, 2009 9:18 pm
Forum: 1.96 Testing - Feedback
Topic: XnView 1.96 beta 4
Replies: 14
Views: 5038

Hi Clo, thanks for the response. I unpacked the archive in the XnView folder. And of course it asked me whether to overwrite the files, but that is logical since 99% of the files have the same name as previous versions of XnView. I always do this, and until today it has never gone wrong. I really do...
by iycgtptyarvg
Tue Feb 10, 2009 3:01 pm
Forum: 1.96 Testing - Feedback
Topic: XnView 1.96 beta 4
Replies: 14
Views: 5038

Aaaarrrgghhhh... lost my ini!!!!
why oh why is there an empty ini file in the archive?!?!?!?

***************************************
WARNING: YOUR INI FILE WILL BE OVERWRITTEN
***************************************
by iycgtptyarvg
Fri Jan 30, 2009 11:42 am
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: Zoom function fails after using 'numpad 1' and 'numpad 3'
Replies: 6
Views: 2603

You cannot possibly know how incredibly happy it makes me that this is fixed!!! This bug harassed me daily... multiple times!

Thank you, thank you, thank you.