Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
eranbeard
Posts: 4
Joined: Fri May 22, 2020 7:22 pm

Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by eranbeard » Fri May 22, 2020 7:23 pm

I've added one star ratings to multiple photos using my Fujifilm X100V, but when filtering in xnview with the 'poor' star filter (i.e. 1 star), I only see a handful of the starred images (less than 50% of them). Why would this be?

eranbeard
Posts: 4
Joined: Fri May 22, 2020 7:22 pm

Re: Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by eranbeard » Fri May 22, 2020 11:01 pm

I should add - I tested with Photo Mechanic, which showed all the starred photos, so it's definitely not an issue with the camera or the memory card.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33205
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by xnview » Sun May 24, 2020 8:15 am

with XnView Classic?
Pierre.

eranbeard
Posts: 4
Joined: Fri May 22, 2020 7:22 pm

Re: Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by eranbeard » Mon May 25, 2020 1:12 am

With XnView MP. Should I be using another version? I'm on Mac OS

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33205
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by xnview » Mon May 25, 2020 7:59 am

eranbeard wrote:
Mon May 25, 2020 1:12 am
With XnView MP. Should I be using another version? I'm on Mac OS
No, but you wasn't in the good forum. Please send me a sample file?
Pierre.

eranbeard
Posts: 4
Joined: Fri May 22, 2020 7:22 pm

Re: Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by eranbeard » Tue May 26, 2020 12:43 am

I'm sorry about that.

Here's a sample file with a one star rating that wasn't recognised:

https://www.dropbox.com/s/fd0mwn71vz7wx ... 9.JPG?dl=0

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33205
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Stars added with Fujifilm X100V not all shown

Post by xnview » Sun May 31, 2020 8:42 am

The '1 star' is correctly imported, if you select the file and use 'Update catalog from files'?
Pierre.

Post Reply