B5: Imagetab arrows do not show

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
Troken
Posts: 698
Joined: Thu Feb 09, 2006 10:18 am
Location: Sweden

B5: Imagetab arrows do not show

Post by Troken » Thu Dec 14, 2006 2:31 pm

Don't know if anybody already started a thread about this, but if you have many images open at the same time so that there is not enough room on the screen for the tabs, it appears two arrows in the top right corner (makes it able to scroll through the images).

But sometimes they do not appear, sometimes its just a grey box where they should be and sometimes they appear perfectly correct. :bug:

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31261
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: B5: Imagetab arrows do not show

Post by xnview » Thu Dec 14, 2006 2:34 pm

Troken wrote:Don't know if anybody already started a thread about this, but if you have many images open at the same time so that there is not enough room on the screen for the tabs, it appears two arrows in the top right corner (makes it able to scroll through the images).

But sometimes they do not appear, sometimes its just a grey box where they should be and sometimes they appear perfectly correct. :bug:
Yes, a known bug but don't understand why there is a problem with tab control
Pierre.

User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France
Contact:

Post by Olivier_G » Sun Dec 17, 2006 9:14 pm

I also have this bug. I noticed the following:

- Sometimes, arrows overlap tab, like this (on the right edge):
Image

- Arrows disappear only when I add a new window while arrows are already shown (ie: adding the window that "create" arrows doesn't reproduce the bug).

=> isn't it just a focus/hide issue due to overlapping areas?
Olivier

User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France
Contact:

Post by Olivier_G » Fri Dec 22, 2006 1:00 am

Previous method to show the bug = fixed with Beta 6.

But there is still an issue when you:
- add 3 windows after appearance of arrows
- use left arrow to show back first window
- then close a window in the middle, with its tab
=> arrows will disappear. :bug:
Olivier

User avatar
Troken
Posts: 698
Joined: Thu Feb 09, 2006 10:18 am
Location: Sweden

Post by Troken » Thu Feb 01, 2007 7:53 pm

Olivier_G wrote:Previous method to show the bug = fixed with Beta 6.

But there is still an issue when you:
- add 3 windows after appearance of arrows
- use left arrow to show back first window
- then close a window in the middle, with its tab
=> arrows will disappear. :bug:
I can not reproduce this in 1.90 (final). Is the bug gone?

marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh » Fri Feb 02, 2007 2:06 am

Troken wrote:
Olivier_G wrote:Previous method to show the bug = fixed with Beta 6.

But there is still an issue when you:
- add 3 windows after appearance of arrows
- use left arrow to show back first window
- then close a window in the middle, with its tab
=> arrows will disappear. :bug:
I can not reproduce this in 1.90 (final). Is the bug gone?
Yes. Closing middle tab no longer causes arrows to disappear. Overall, tab arrows are improved over previous version.

User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France
Contact:

Post by Olivier_G » Sat Feb 03, 2007 11:36 pm

Olivier_G wrote:But there is still an issue when you:
- add 3 windows after appearance of arrows
- use left arrow to show back first window
- then close a window in the middle, with its tab
=> arrows will disappear. :bug:
I confirm this has been fixed in 1.90 Final.
Olivier

Post Reply