Search found 326 matches

by ouistiti
Tue May 13, 2008 8:37 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: New menu-icon for Paint.dll
Replies: 7
Views: 2660

:arrow: Clo

• I support your wish, such commands are indeed needed !
Temporarily, that could solve the issue of the vanishing dynamic menu entries…
• That should do, but just as long as we have to suffer DLLs for the languages… :x

Friendly

Paul
by ouistiti
Mon May 12, 2008 8:00 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: XMP icons displayed in thumbnails view
Replies: 10
Views: 1338

:arrow: Clo

I think too that an “Apply” button is very useful on the setting boxes !

Friendly,

Paul
by ouistiti
Sun May 04, 2008 8:14 pm
Forum: Classic - Suggestions
Topic: Don't start Windows Image Acquisition (WIA) Service (DONE)
Replies: 40
Views: 9945

:arrow: Dstruct

I support too !

Paul
by ouistiti
Wed Apr 30, 2008 9:34 pm
Forum: Classic - General [Français]
Topic: Vous avez dit «FranÇais» ?
Replies: 11
Views: 3079

Vous avez dit «FranÇais» ?

:arrow: Pierre Bonsoir Pierre, Si du point de vue fonctionnalité ton programme est une merveille, il n'en est pas de même pour ce qui est du texte fran ç ais. Je suis écœuré par le nombre de fautes d'orthographe, de phrases tronquées par manque de place, par les parenthèses manquantes et par un bon ...
by ouistiti
Mon Apr 28, 2008 4:46 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Support for ARW of Sony Alpha 200
Replies: 13
Views: 2025

:arrow: LMQT

Try please : Tools >>> Browser >>> Preview >>> Camera RAW >>> Choose : «Full size»

Friendly

Paul
by ouistiti
Fri Apr 25, 2008 8:33 pm
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: Copied 2 colours image pasted as B & W !
Replies: 6
Views: 1522

:arrow: Clo

- I can confirm !
The same clipboard content displays the colours alright in GFIE and in PaintShopPro (version 9) when pasted.

Friendly

Paul
by ouistiti
Wed Apr 23, 2008 8:21 pm
Forum: Classic - Suggestions
Topic: “Call Directory” command
Replies: 6
Views: 1191

:arrow: Pierre
• About using multi-page *.ICO…
- It's indeed incoherent, maybe it doesn't need a big effort to support them for buttons too ? Image

Friendly

Paul
by ouistiti
Tue Apr 22, 2008 9:49 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 1.93.6B1 - Vista - Clipboard corruption issue
Replies: 9
Views: 4171

:arrow: Clo

I can reproduce the lack of transparency, but not the split image here.

- I use a 32 BPP screen definition, and that doesn't change when switching to 16 BPP during the Win session. :?:

Friendly

Paul
by ouistiti
Thu Apr 17, 2008 8:32 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 1.93.6B1 - Vista - Clipboard corruption issue
Replies: 9
Views: 4171

:arrow: Pierre Same as Clo I can confirm the serious bug. I got three corrupted images pasting in PaintShopPro 9 , XnView and mS-Word, also two system error messages. Here it first tells that the memory "0x85..." can't be "read"… Then a second message that the memory "0x85..." can't be "written"… Th...
by ouistiti
Sat Apr 05, 2008 8:24 pm
Forum: Classic - Suggestions
Topic: “Call Directory” command
Replies: 6
Views: 1191

:arrow: Pierre

Sorting the icons via D & D is not supported still :( , it is in TC :) .

Paul
by ouistiti
Thu Apr 03, 2008 8:24 pm
Forum: Classic - Suggestions
Topic: Keyboard shortcuts in slideshow
Replies: 8
Views: 3208

IMHO, the only definitive solution is a feature allowing the user to set his / her own shortcuts,
like that exists in TC and many others…

- Needs a general view of the commands, instead of a continual ant-steps patching ! :(

Paul
by ouistiti
Thu Apr 03, 2008 2:50 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 3dsmax thumbnails
Replies: 15
Views: 5672

:arrow: RGhost

Try CTRL +H (Toggle the Alpha Channel use)

Here it works perfectly now !

Friendly

Paul
by ouistiti
Wed Apr 02, 2008 8:31 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 3dsmax thumbnails
Replies: 15
Views: 5672

I confirm the crash with the Clo's *.max files… :(

Paul
by ouistiti
Thu Mar 27, 2008 3:11 pm
Forum: Classic - General [Français]
Topic: problème avec la version 1.93.3 ? [RESOLU]
Replies: 3
Views: 817

:arrow: Pierre

Le problème est corrigé dans la version 1.93.4 :D

Merci

Paul
by ouistiti
Wed Mar 26, 2008 9:43 pm
Forum: Classic - General [Français]
Topic: problème avec la version 1.93.3 ? [RESOLU]
Replies: 3
Views: 817

:arrow: Escurial

Confirmé, ici aussi et pas seulement avec l'affichage n°4

Même avec un ini tout neuf !


Signature de l'erreur :
AppName: xnview.exe AppVer: 1.93.0.0 ModName: xnview.exe
ModVer: 1.93.0.0 Offset: 00087af4



Paul