Search found 30807 matches

by xnview
Tue Feb 18, 2020 1:56 pm
Forum: MP - General Support
Topic: recreate thumbnails missing
Replies: 1
Views: 66

Re: recreate thumbnails missing

if you select a folder, and 'rebuild thumbnails'?
by xnview
Tue Feb 18, 2020 1:55 pm
Forum: MP - General Support
Topic: Disable import from clipboard
Replies: 2
Views: 103

Re: Disable import from clipboard

contrast wrote:
Sat Feb 15, 2020 10:00 pm
I need to disable XnView's ability store clipboard data as I have reason to believe it causes a library conflict that causes gimp to crash. Does anyone know if this is possible?
what do you means by 'store clipboard data'??
by xnview
Tue Feb 18, 2020 1:53 pm
Forum: Reproduced - TODO
Topic: Métadonnées sur des fichiers NEF
Replies: 3
Views: 191

Re: Métadonnées sur des fichiers NEF

_ est-ce sans danger pour mon fichier ? ni a t'il pas des risques de corruption ? "Normalement" non, j'utilise l'outils ExifTool pour cela _ est-ce le comportement normal du logiciel ? Actuellement, le dialogue 'IPTC/XMP' modifie toujours les métadonnées intégrées. _ je préférerais que ces infos so...
by xnview
Tue Feb 18, 2020 1:48 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: Problems with XnView Classic and XnView MP
Replies: 2
Views: 179

Re: Problems with XnView Classic and XnView MP

I have XnView Classic 2.49 and my favourite feature is clicking Slideshow to watch all my photos and videos. I don't create anything, just like to watch them randomly feature on the screen. However, I have recently picked up a problem where, a few seconds after the slideshow starts, the screen tint...
by xnview
Tue Feb 18, 2020 1:46 pm
Forum: New
Topic: "This application failed to start because no Qt platform plugin could be initialized" [Windows 10]
Replies: 14
Views: 268

Re: "This application failed to start because no Qt platform plugin could be initialized"

gm649 wrote:
Thu Feb 13, 2020 9:45 pm
im using build 10240 ,
on other pc,xnview mp runs fine on latest version of windows 10
is it possible to make it works on older version (in my case is 10240 ) ?
I have no 10240 build, perhaps you need to download the x64 crt
by xnview
Mon Feb 17, 2020 1:58 pm
Forum: MP - General Support
Topic: XnView MP - Video thumbnails not working
Replies: 1
Views: 86

Re: XnView MP - Video thumbnails not working

could you send me some samples?
by xnview
Mon Feb 17, 2020 1:57 pm
Forum: MP - General Support
Topic: xnview mp 0.84 is fast, 0.85 is slow
Replies: 16
Views: 951

Re: xnview mp 0.84 is fast, 0.85 is slow

BK201 wrote:
Mon Feb 17, 2020 4:03 am
0.94.2, yes (not quite sure, can't remember)
which one is faster? first startup after a reboot?
by xnview
Sat Feb 15, 2020 11:03 am
Forum: XnConvert
Topic: How do I invert the alpha channel of an image?
Replies: 1
Views: 88

Re: How do I invert the alpha channel of an image?

VoidsShadow wrote:
Sat Feb 15, 2020 8:33 am
XnView MP has an option for the preview pane to "use alpha channel" which fixes the image preview's opacity in XnView.
By using 'alpha channel', output is good??
by xnview
Fri Feb 14, 2020 8:02 am
Forum: MP - General Support
Topic: xnview mp 0.84 is fast, 0.85 is slow
Replies: 16
Views: 951

Re: xnview mp 0.84 is fast, 0.85 is slow

BK201 wrote:
Thu Feb 13, 2020 4:50 pm
0.95 here

The first startup is extremely slow, takes like 10 seconds

Later runs are normal
same with 0.94?
by xnview
Wed Feb 12, 2020 6:53 pm
Forum: MP - General Support
Topic: Missing dependencies
Replies: 4
Views: 264

Re: Missing dependencies

you need to install libopenal1-dev
by xnview
Tue Feb 11, 2020 7:08 am
Forum: MP - General [Français]
Topic: Ouverture XnView MP très lente
Replies: 51
Views: 5418

Re: Ouverture XnView MP très lente

en lançant l'explorateur XnView, meme delay?
by xnview
Mon Feb 10, 2020 1:08 pm
Forum: Reproduced - TODO
Topic: Problem with viewing animated GIFs frame-by-frame
Replies: 3
Views: 92

Re: Problem with viewing animated GIFs frame-by-frame

could you send me the gif?
by xnview
Mon Feb 10, 2020 7:55 am
Forum: New
Topic: 0.94.2: Metadata is not saved
Replies: 13
Views: 434

Re: 0.94.2: Metadata is not saved

fractl wrote:
Thu Jan 30, 2020 1:09 pm
In 0.92 it works repeatably (and I've just retested), no problems at all, with all 3 options enabled just as I showed in my earlier screenshot.
In 0.92, there was a bug, 'Write' doesn't use options